Er Nordjylland på vej med en ny vidensmodel for maden til de mange? Flemming Møller Mortensen, MF og medlem af Sundheds- og Ældreudvalget
Hvorfor er forskning, uddannelse og evidens en vigtig del af en ny vidensstrategi. Søren Pihlkjær Hjortshøj, Forskningschef Klinisk Institut, Aalborg Universitet
Underernæring hos gamle og syge. Ledende klinisk diætist Tina Beermann, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital
Genindlæggelse på hospital – er der en sammenhæng med ernæringstilstand? Forskningsleder Mette Holst, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital
Innovation og samarbejde mellem kommune og region: Velfærdsinnovation og offentlig indkøb. Områdechef Lars Nøhr fra Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg
Aalborg modellen – det gør vi mod underernæring blandt gamle. Ernæringsteam Projektleder Mariann Kjær, Aalborg Kommunes madservice
Forskningsstrategi – internationalt grundlag og perspektiver. Professor Henrik Højgaard Rasmussen, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital
Det digitale ernæringsforløb. 1 Sådan kan vi monitorere patient indtag på den smarte måde. Professor Bent Egberg Mikkelsen, Klinisk Institut, Aalborg
Det digitale ernæringsforløb 2 Sådan kan vi tilpasse bestilling på den smarte måde, Jon Henningsen, Movesca
Det digitale ernæringsforløb 3. NutriDia: Udvikling af et beslutningsstøtteværktøj for cancerpatienter til dialog mellem patient, pårørende og behandlere. Forskningsleder Mette Holst, Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Universitetshospital
Kulinarium: Udvikling, innovation og test af fødevarer. Marie Nerup Mortensen, forskningsansvarlig for mad og måltider, Køkkenet, Aalborg Universitetshospital